CATRICE REVIEW


Ahojte!
Tiež si užívate tie chvíle voľna, bez školy a či práce?
Dnes by som vám rada povedala svoj názor na značku Catrice, keďže som si v poslednej dobe kúpila veľa produktov tejto značky. Ako prvú vec som od nich mala transparentný púder, s ktorým som bola maximálne spokojná, ale k tomu sa dostanem neskôr. Pred pár dňami som urobila trocha väčší nákup tejto značky, aj keď som si pôvodne šla kúpiť iba linku na oči.



CATRICE PRIME AND FINE - TRANSLUCENT LOOSE POWDER
Tieto púdre boli v poslednej dobe ošialom, pretože vám nepridáva na farbe, ale iba vás zmatňuje. Približne rok dozadu mi ho ukázala kamarátka. Vtedy som ešte značku Catrice nepoznala. Hneď som si tento púder zamilovala, pretože mi vydrží naozaj dlho na tvári, ale vydrží dlho aj ako balenie. Toto vám rozhodne odporúčam!


CATRICE DEFINING BLUSH - 090 MANDY-RINE
Čo sa týka líčiek, tie som nikdy nezvýrazňovala. Chcela som to skúsiť s týmto produktom. Farba je pekná, takže tie, ktoré si maľujete líčka, odporúčam vám ju. Ale pre mňa proste líčka asi nikdy nebudú.


CATRICE EYEBROW FILLER
Fajn, tak toto je asi jedna z najlepších vecí od Catrice. Je to podobný produkt, ako môj obľúbený od Benefitu, lenže Benefit mám najbližšie v Prahe, takže sa musím uskromniť so slovenskými pomermi a myslím si, že tento fixačný gél na obočie je úžasný.
Je s ním síce ťažšia práca, nedá sa s ním tak dobre manévrovať, ale stačí malý tréning a je to.



CATRICE ALL ROUND CONCEALER
Podľa obrázku môžete vidieť, ktoré z korektorov som používala. Popravde, jediný odtieň, ktorý by som vám odporučila je ten, ktorý tam chýba. Myslím, že ten zelený a červený sú tam úplne zbytočné, keďže nemyslím, že vrstvovať pleť až tak maximálne je dobrý nápad.


CATRICE LIQUID LINER - 010 Dating Joe Black
Prvá z očných liniek, ktorú som používala je obyčajná tekutá linka. Veľmi rýchli sa rozmazáva, nikdy mi nevydržala úplne celý deň na očiach presne ako ráno, takže túto linku by som vám nedoporučovala. Je to tá napravo.

CATRICE LIQUID LINER WATERPROOF
Toto je moja šálka kávy. Nerozmazáva sa, práca s ňou je veľmi ľahká, nejde ťažko dole pri odmaľovávaní, vydrží fakt všetko. Odporúčam jej kúpu!


CATRICE ULTIMATE COLOUR - 020 Maroon
Priznávam sa: prepadla som tomuto rúžu. Je tak skvelý, že by som ho nosila stále. Ten odtieň som hľadala už veľmi dlho a teraz, keď som ho konečne našla tak myslím, že už nebudem nosiť nič iné.

Značka Catrice patrí k mojím favoritom slovenského trhu. Má fakt skvelé ceny a výrobky, takže myslím, že konkuruje aj značke Maybelline, ktorú som vždy zbožňovala. Odporúčam vám kúpu vyššie spomínaných vecí, ale pozor! Potom už nič iné nebudete chcieť.
B.


Komentáre

  1. Od této značky ještě nic nemám, myslím, že u nás ve městě bych ji možná ani nenašla (ale nejsem si teď úplně jistá) ale zkusím pohledat, přinejmenším ta rtěnka vypadá skvěle :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naopak ta paletka korektorů mě zaujala kvůli té zelené, protože mám nesjednocený obličej, takže sem tam nějaké to červené místečko je potřeba zakrýt, ale nevím, jak na tohle funguje ten od Catrice, zatím mám od Oriflame a ten mi celkem vyhovuje.. Nejvíc mě asi zaujal ten pudr, protože zmatnit bych fakt potřebovala a navíc se mi líbí, že sám o sobě žádnou barvu nemá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pozývam ťa na môj blog-na novú giveaway!:) http://laurazoey.blogspot.sk/2014/12/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára