DIY CHRISTMAS GIFT | LAST MINUTE IDEAS FOR GIRLS


Ahojte. 
Dnes vám ukážem dva darčeky, ktoré môžete dať svojím kamarátkam na Vianoce. Nemyslím si, že sú až také vhodné pre chlapcov, no ak mi vyjde čas, tak urobím edíciu aj pre nich.
Myslíme si, že nakupovať pre kamarátky je také ľahké, no keď nás tlačí čas, tak si uvedomujeme, že to nie je až také jednoduché ako si všetky myslíme.
Nájsť darček, ktorý sa jej bude skutočne páčiť je veľmi náročné. Preto nikdy nie je na škodu dať jej niečo osobné.

Hello.
Today I will be showing you 2 gifts you can give your friends for Christmas. I don't think that they are for boys but if I will have enough time I will do edition just for them.
We think that buying something for our girls is easy but when  the time is catching us we're realising that it's not that simple as we think.
Finding a gift that she will really like is hard. That's why it's never a bad idea giving her something personal.


Začneme prvým darčekom, ktorý som našla na Pinterest.
Nájdete si proste len pár obálok, na ktoré napíšete OPEN WHEN... a ten zbytok už je na vás. Potom do obálky môžete prihodiť niečo, čo bude vystihovať to, čo ste napísali na obálku a ak sa vám chce, obálku môžete vyzdobiť. Je to maličkosť, ale aj to poteší.
Ja vám ukážem jednu zo šiestich obálok, ktoré som pripravila.

Let's begin with the first gift I have found on Pinterest.
You just need to find a few covers and write on them OPEN WHEN... and the rest is up to you. Then you can add something to the cover that will capture what you wrote on the cover.
It's a small gift but your friend will like it. I will show you one of my 6 covers that I have made.


Na túto obálku som napríklad napísala OPEN WHEN... you're feeling sad. 

On thin one I wrote OPEN WHEN... you're feeling sad.






 Môžete sa inšpirovať mnou, ale kreativite sa medze nekladú, takže skúste vymyslieť niečo, čo vašu kamarátku poteší, alebo rozosmeje.

You can get creative in this one so try to come up with ideas she'll like.

Druhý darček je rámik s kolážou fotiek. To nie je nikdy zlý darček. Osoba si to dá do izby a tak vás bude mať istým spôsobom vždy pri sebe.

Second one is a photo frame with a photo collage. The person you're giving it will have it in their room so she'll always have you around.


Ja som dala pod papier do rámika aj podklad z krepového papiera, nech to oživí. Najskôr som prilepila krepový papier na normálny papier, potom som naň nalepila fotky a nakoniec som tam nakreslila maličkosti fixkou.

I added to a frame also a crepe paper to make it more interesting. At first I glued the crepep paper on a normal paper, then I added some photos and drew something with a marker.





A naše darčeky sú hotové.
Najlepšie na týchto darčekoch je to, že to robíme z lásky a všetko na ne, čo potrebujeme už máme doma.
-B

And our gifts are ready.
The best thing about this DIY gifts is that they are made of love and everything we need for them we already have at home.
-B

Komentáre

  1. Ty obálky jsou fakt úžasný nápad! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To s tými obálkami som skúšala, je to fajn vec. Bohužiaľ to zaberá dosť veľa času /ja som ich robila totiž 8/ a nie vždy sa všetko podarí... Ale stojí to zato, napr. mňa by takýto darček fakt potešil, tak hádam aj druhú osobu :)Pekný post :)
    http://liviaurban.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára