TURBAN & WINTER


Zdravím z roztápajúcej Nitry!
Väčšinou začínam môj príspevok malým príhovorom o počasí, aj teraz ma to troška ťahá - objasniť vám, že ako sa nám to tu strieda - ale začnem trocha netradične.
Sebou.


Ak by som si takto pred rokom povedala, že o rok neskôr budem mať blog, neverila by som si. Vtedy ešte nebol bloger každý. Uznávam, je nás premnožene, no aj tak nájdete v každom blogu výnimočnosť (teda, ak do toho vloží kus seba). Vždy ma dokáže očariť, keď si ľudia idú za tým, čo naozaj chcú, keď majú stanované ciele, a makajú naozaj tvrdo preto, aby to v živote dosiahli a raz im ich neprajníci povedali: ,,Ty si to teda fakt dokázal/a!"



Ja som to ešte nedokázala.
Niektoré dievčatá sa snažia schudnúť, niektoré sa celé dni učia, iné si to zas kompenzujú v iných aktivitách, v ktorých sa im zdá, že by to šlo ešte lepšie.
Je pravda, že vždy je čo zlepšovať, ale najdôležitejšie je byť spokojný sám so sebou.
Pretože ak nebudem so sebou spokojná ja, tak kto potom?




Veľa krát, keď si čítam rôzne blogy, narazím na frázy - vám, pre vás...
Možno ma teraz 95 % ľudí, ktoré tieto frázy používajú, znenávidia, ale aj ja som ich používala. Až kým som si neuvedomila, že to nerobím pre svojich čitateľov, ani pre spolupráce, ktoré rozbieham, robím to pre seba.


Nikdy nič nerobte len preto, že chcete potešiť vašich rodičov, priateľa, kamarátku. Robte to preto, lebo chcete potešiť seba, a to je to najdôležitejšie. Len vy sa dokážete odceniť, keď si to naozaj zaslúžite.


fur coat / Zara
blouse / H&M
pants / Bershka
shoes /Stradivarius
turban / choies
watch / Michael Kors
necklace / god know

Možno ste si všimli, že moje príspevky už sa neobjavujú nejaký čas v angličtine, dokonca mi prišiel e-mail od jedného z vás (samozrejme po anglicky, keďže to čítal všetko v angličtine), a v ňom sa sťažoval na to, že už to neprekladám. 
Mám na to pár dôvodov. Dvojjazyčnosť blogu má veľa výhod, avšak aj veľa nevýhod. Keďže môj hlavný cieľ je (nateraz) dobyť Slovensko a Česko, príde mi zbytočné to pre minimum ľudí prekladať.
Možno raz... no zatiaľ nie.

B.


Komentáre

  1. BEAUTIFUL
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/02/hold-your-breath-with-sheinside.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasne jsi to napsala :-) Myslim si, ze je dulezite delat veci, treba zrovna ten blog, v prvni rade pro sebe :-) Taky pisu blog protoze me to bavi, i kdyz samozrejme ctenari tvori podstatnou ulohu take :-) Ale kdyby me to nebavilo, tak by to bylo uplne o nicem :-) Jinak moc krasne fotky, vypadas nadherne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. výstižne napísané ;)
    okrem článku sa mi veľmi páči aj kabátik

    lapkindressbox.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekne si to napísala, skvelý článok :)

    vikibatalik.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miluju na tobě ten turban, kdyby mi slušeli tak bych je taky nosila, ale bohužel nesluší. Ten outfit je fakt super <3

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie krasne fotky az zatienili ten krasny clanok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bari zas a znova prekvapila :) Vážne top valentínsky článok, chválim!! :)
    píš mi, večer hodíme kávu <3

    OdpovedaťOdstrániť
  8. prosim ta,kolko ta vyslo postvne z choies?? Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára