UNPREDICTABLE


Bum. Ružová. Na vlasoch. Zbláznila som sa?
Nápad, že moje vlasy by potrebovali zmenu na mňa prišiel v piatok o tretej poobede, keď som zistila, že som si vlasy také tri mesiace (!!!) nefarbila. Moja stará bledohnedá farba, ma už prestávala baviť, pretože na mojich vlasoch sa nič dlho neudrží. Tak mi  teda sestra vykydala všetku farbu na vlasy, a vzniklo z toho toto. Je to dosť výrazná ružová farba od Directions, konkrétne je to odtieň FLAMINGO PINK pokiaľ by to niekoho zaujímalo.
Po zafarbení vlasov som samozrejme pridala fotku na snapchat (kde ma môžete sledovať, nájdete ma tam pod @baribircakova) a hneď ma moji priatelia zaplavili otázkami na messengeri, či som si naozaj ale naozaj prefarbila vlasy. 
Stretla som sa s rôznymi reakciami. Sestry sa nevedeli rozhodnúť, či sa im to páči alebo nie, ocino to radšej ani nekomentoval  a mamine to bolo vcelku jedno, veď predsa sú to moje vlasy. Reakcie kamarátok a kamarátov boli vcelku pozitívne, no zaskočil ma telefonát o 11 večer a namiesto "Ahoj, Bari. Ako sa máš?" som sa dočkala "Ty máš naozaj ako ružové vlasy?!" Z toho si však nič nerobím, je to pochopiteľné, že nie každému sa to páči a nie každý by mal odvahu dať si takú výraznú farbu. Veľmi obľúbená otázka mojich priateľov je: "A kedy sa to ako zmyje?"
Nuž, zmyje sa to tedy keď sa rozhodnem zmyť to ja.







aliexpress sunglasses / Stradivarius blouse / shorts from Thailand / H&M shoes /MK watch / Pandora bracelets / H&M necklace / MK bag

Pokiaľ nemáte počas tohto tepla čo robiť, môžete napríklad navštíviť môj youtube kanál, kde som pridala pred nedávnom nové video. Zatiaľ si užívajte poriadne leto, pretože máme naozaj už len malú chvíľku, kedy si ho môžeme užívať. Ja za malú chvíľku odchádzam na dovolenku, odkiaľ sa vám samozrejme budem pravidelne ozývať.

xoxo, B.

Komentáre

  1. Ty vlasy se mi moc líbí, ale asi bych si to na vlasy nedala, neměla bych na to odvahu.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to sluší :-) Já se s takovými reakcemi setkávala když jsem se přebarvila na červenou :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá blúzka ( tričko ) je super !
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máš super vlasy! Zbožňujem takéto tie výrazné a farené vlásy. Sama som si vyskúšala zelenú a aj fialovú :) Kabelku ti tíško závidím.
    http://nalensworld.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára