BLUE SHIRT, WHITE JEANS


Dnes sa cítim ako taká popleta, tak začnem teda od konca. Škola ma privítala veľmi nečakane skoro, tieto posledné dva mesiace mi ubehli ako voda, no netuším prečo, keďže som dokopy nič záživné nerobila. Väčšinou som bola doma a pozerala filmy a seriály. Od začiatku leta som si písala zoznam filmov, ktoré som si pozrela (nie však všetky som dopozerala) a bolo ich 127! Áno, viem. Nemám život.
V poslednom čase som nebola na blogu ani aktívna, čo u mňa veru nebýva zvykom. Stratila som sa na malý čas z dohľadu, ale to len preto, lebo som chcela dobehnúť zameškaný čas s niektorými ľuďmi a tak som si dala pauzu od tejto závislosti. Na začiatku leta som presne ako ostatné blogerky začínala článok vetou: ,,Je leto, budem teda aktívnejšia!", lenže moja aktivita sa nezvýšila, ale ani neznížila. Opäť som sa oklamala a potvrdilo sa mi, že som dosť lenivý človek.
Lenivosť je teda moje stredné meno, no s novým školským rokom som si dala pár predsavzatí, ktoré mi aj tak nevydržia plánujem dodržať. Medzi nimi je samozrejme ako je už zvykom aktivita na blogu a tentoraz do toho plánujem dať aj dušu, ak bude treba. Tiež som si povedala, že si budem písať všetky poznámky v škole a poriadne sa pripravovať na písomky (aha, jasné). A posledným predsavzatím je nosenie desiaty. Som taký triedny vyjedač. Keď som bola menšia a do školy chodili aj moje sestry, robil nám desiaty ocino. Lenže dcéry, ktoré boli školopovinné postupne ubúdali a zostala som len ja. Keďže som ráno unavená a nikdy nič nestíham, desiatu som takmer nikdy nemávala. Potom prišli na rad moji ochotní spolužiaci, ktorí si nosili niekedy aj igelitky plné jedla a veľmi dobrosrdečne sa so mnou podelili. Hádajte však čo. Tri dni v škole a ja som zatiaľ úspešne mala desiatu - vlastnú. Hoci som si ju sama nerobila, ale ráta sa to. Bodaj by mi vydržali aj predošlé dve predsavzatia a prežijem tento školský rok ako po masle.










Prajem vám úspešný nový školský rok, nech máte čo najlepšie výsledky. Snažte sa získať dobré známky a hlavne tú školu neberte tak vážne. Stresy budeme mať v práci, školu si užime.
B.

H&M shirt / ZARA pants / imoda.sk slip-ons / MK bag / MK watch / PANDORA bracelet / RIMMEL rouge


Komentáre

  1. Krásný outfit!
    Jinak, také jsem si dala předsevzetí, na nové škole, že se budu pořádně učit a takové věci :-D tak uvidíme...
    Pěkný článek :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie nohavice sú super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jsi nádherná,ty fotky jsou super!a ten přívěsek na kabelce-wow.
    xoxo
    http://nathalidaisy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásny outfit .. už dlho hľadám takúto košelu :-)
    www.londongirl01.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný outfit! Miluju slip ony, ty tvoje vypadají vážně skvěle :) si moc pěkná a sympatická slečna :) určitě tě musím odebírat, aby mi nic neuniklo :)

    umaleslecny.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. veľmi pekná kombinácia :)
    127 filmov? to si nie som istá či som videla za svoj doterajší život :D ja som zasa skôr taký "knihoholik", prípadne u mňa idú často seriály :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára