COOLNESS


Neviem, či som jediná, ktorá naozaj nerozumie tomu o čo sa moji rovesníci snažia. Mám 17, takže za svojich rovesníkov považujem ľudí od 15 do 20 rokov. Včera som si preriedila instagram, pretože mi oči krvácali nad niektorými fotkami a popismi.

Začalo to érou faded trendu, ktorý mne nie je až taký sympatický. Ruky pred tvár, fotky typu "odfoťme sa tak, že sa nechceme fotiť" a "tvrdé" hashtagy na instagrame. Samozrejme, ľudia sa len snažia ísť s dobou, ale niekedy s ňou naozaj nejdú a len sa vracajú v čase.
Toto kúlové obdobie nastane v živote každého človeka. Aj ja som párkrát pridala fotku,o ktorej som si myslela, že ladí s touto dobou. Kúpila som si tričko, lebo moje role models na instagrame mali presne také isté. Kúpila som si mac rúž, lebo toho bol plný we heart it a tumblr. Jediné, čo si však kúpiť naozaj v dnešnej dobe nemôžeš je mozog.

Lieky, štúdium, kamaráti, aj to sa dá kúpiť. Niekedy to už funguje tak, že ľudia s tebou chcú byť priateľmi len preto, lebo máš 5000 followerov na instagrame alebo preto, lebo si o niečo "známejší" než oni. V tejto naozaj hlúpej dobe to funguje takto a nehovorte mi, že nie. Stačí, ak si otvoríte instagram, facebook alebo hocijakú sociálnu sieť. Sociálne siete ale za to vinu nenesú, že všetci chcú spadať do kúlového okruhu ľudí, ktorí sa obliekajú čo najviac trendy a vedia, čo počúvať. 

ČO a KTO je teraz "in" vám nikdy nikto nepovie. Mesiac to bude tá skupina, druhý mesiac to bude ten spevák, tretí mesiac to bude zas niekto úplne iný. Každému sa páči niečo iné a tváriť sa, že sa vám niečo, čo teraz frčí, páči, mi príde zbabelé. Máme právo na vlastný názor, tak ak sa ti ešte páči Elán, počúvaj Elán. Máme vlastný mozog, tak by sa patrilo, aby sme ho aj používali ako vlastný.


  




rolák - Zara / nohavice - H&M / čižmy - Lacoste / kabát - Zara / kabelka - Michael Kors / ceruzka na pery - Max Factor

O fotky sa postarala Nina Š., nezabudnite si pozrieť jej instagram.

Bari

Komentáre

  1. Elán je proste Elán...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny článok! Na fotkách ti to moc pasuje a už som aj došla na to, na koho sa mi podobáš - na Celeste B. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fotky - top :3

    Osobne, ja napríklad na MAC rúže nedám dopustiť. Ale čo sa týka toho faded tých vrkôčikov a tej hudby , čo je dnes top na SVK scéne... tú veľmi nemusím. Všeobecne sa neriadim trendmi, ale tým s čím som spokojná a to čo sa páči a hodí mne.. Keď su teraz v móde sivé vlasy, tak si ich určite nedam pretože by som vyzerala ako po smrti...

    Nicolettelear.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasný článek. Skoro ve všem s tebou musím souhlasit. Nechápu proč, když je někdo sám sebou, tak se to dnes bere jako největší chyba. Co je tak špatného myslet sám za sebe?
    Jinak nádherné fotky :)
    Young, Wild and Free

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to smutne, ale to bohuzel tak, i kdyz musim tedy rici, ze je to spis tak u mladsich teenageru a tak, mezi nami strasimy uz to tak neni, tohle nikoho nezajima, kazdy mame uz sve starosti a nejake followers nikomu k nicemu nepomuzou, to uvidis za par let :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Smutne ale bouhžiaľ , je to tak.
    www.londongirl01.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára