RED


Som na sladkosti ale určite nie som jedna z tých, ktoré sú vyslovene na sladké rečičky. Myslím, že keďže sa so mnou a s Danielom Nina celkom dosť potrápila, tak si aj druhá polovica fotiek zo soboty zaslúži trocha pozornosti.

Síce som veľmi ukecaná a vy, moji čitatelia, viete lepšie ako hocikto iný, že mám rada, keď sa s vami môžem o niečo podeliť. Zo začiatku som si nebola istá, či chcem byť otvorená až tak veľmi, že sem pridám tieto (možno až presladené) fotky s mojou polovičkou. Ale keďže som zástancom toho, že šťastie a láska sa majú zdieľať, rozhodla som sa, že sa s vami podelím aspoň s pár zábermi, ktoré sú podľa mňa hrozne podarené.

Spoznajte teda, aspoň z fotiek, človeka, ktorý stojí momentálne za mnou a dalo by sa povedať, že aj za tým, akým smerom sa tento blog rozvíja. Čo naozaj milujem a zároveň neznášam na tejto osobe je fakt, že ma núti sa prekonávať a makať ďalej. Vidí, čo ma napĺňa a pokiaľ ma niekedy chytia temné myšlienky (čo ste si už možno všimli v príspevkoch), ihneď ma nakopne pozitívnou energiou a prinúti ma pracovať na sebe.

Žiaľ, viac vám o tejto "behind the scenes" osobe povedať nemôžem a ani nechcem. Kúsok tohto šťastia musíte chápať, že si chcem nechať pre seba. Možno raz, ako mi už sľúbil, ho prinútim posadiť sa pred kameru so mnou a natočíme nejaký bláznivý challenge. Ak by ste si radi od nás niečo takéto pozreli, môžete sa vyjadriť v komentároch. 





Bari

Komentáre

  1. Bože, bože to je tak chutnééééé! Som určite za ten chalenge, vymyslite niečo!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To jsou tak krásné a silné fotky...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie fotky sú úžasne a vy dvaja vyzera dokonalo :) a tú challenge by som si určite rada pozrela :)
    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotky jsou super, je fajn, ze jsi se s nima podělila jsem ráda, že máte tak pěkný vztah. Nějakou challenge nebo tag určitě zkuste

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hrozně krásné fotky!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super sú tie fotky, úplne krásne! a preto som rada, že si sa s nami o ne nakoniec podelila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To sú super fotky! :D strašne podarené! :)
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára