UNDERGROUND


Dnes je môj druhý deň doma z nemocnice. Pokiaľ neviete, vyberali mi mandle, s ktorými som mala problémy už dlhší čas. Vždy som sa stránila tomuto zákroku, ale teraz, keď mám po tom, som rada. Na internete som si prečítala toľko negativity čo výber mandlí prináša, no zatiaľ vidím len pozitíva. Prvé pozitívum je zlepšenie pleti. Druhé pozitívum je to, že už ma nikdy nebude tak bolieť hrdlo. Tretie pozitívum je, že našťastie nie som jeden z tých, ktorý tento zákrok znášajú veľmi zle. Samozrejme, že to bolí, ale jasné, že to musí bolieť, keď mi niečo vyrezávali z hrdla.

Mám teraz byť minimálne 10 dní doma v odpočinku, čo mi veľmi vyhovuje, keďže idú sviatky, preto toho tak veľa asi ani nezmeškám. Mám tiež nejaké predpripravené príspevky, ktoré ešte treba dopísať, tak sa na to samozrejme hodím, keď budem mať v sebe dávku Flectoru (môj najlepší priateľ teraz). Medzitým pridávam outfit ešte s mandľami, ktorý bol fotení Danielom v sobotu. Ani som nevedela, že je takýto šikovný!

Today's my 2nd day home from hospital. If you didn't know, I got my tonsils removed. I've had many problems with it and I always was afraid of the surgery but now when I did it I am truly glad. I found many negative comments on the internet with tonsils removal but I only get the positive ones. The first positive point is that my skin got better, Second one is that my throat will never hurt again that much. And the third is that happily I'm not one of those who feel post-surgery absolutely painful.  Of course it hurts, the doctors literally cut something from my throat but the pain is not that bad.

After the surgery I have to stay 10 days at home which might not be a big problem for me 'cause Christmas is coming so I believe I'm not missing anything. I have some prepared posts which I have to finish with Flector (my best friend right now). I'm posting an outfit from Saturday taken by Daniel. Aren't the photos amazing?

Aby som nezostala len pri takejto depresívnej téme, prejdem k tomu čo som posledné dva dni robila. Keďže stále ležím (a spím), som prakticky pripútaná k telke a notebooku. Liečim sa pozeraním rozprávok. Verím, že nie som jediný človek, ktorý má 17 rokov a ešte stále miluje rozprávky. Napríklad včera som si opäť pozrela rozprávky Ja, zloduch (1&2) a Mimoňov. Tiež sa musím priznať, že sa teším na Disney rozprávky, ktoré nás čakajú budúci rok a rok 2017. Stále sa mi zdá, že rok 2008 bol včera!
Nemôžem sa dočkať pokračovania Alici v krajine zázrakov a Hľadá sa Dory. Obe, čiže aj Alica v krajine zázrakov a Hľadá sa Nemo, patria medzi moje obľúbené rozprávky (obľúbených rozprávok mám ale asi 100). 
Tak čo, na aké rozprávky sa tešíte vy? Ako trávite toto predsviatkové obdobie?

I have to switch the subject now 'cause this post can't be depressive that much. Let's get to my new routine which includes sleeping and watching movies and fairy tales. I believe I am not the only 17 yo who still loves cartoos. Yesterday I watched Despicable me (1&2) and Minions. I need to admit that I can't wait for new Disney fairy tales in the next year and in the year 2017. It feels like 2008 was yesterday!
I also can not wait for the next part of Alice in the Wonderland and Finding Dory. Both, Alice and Nemo are one of m favorite fairy tales ever (but I have like 100 favorite fairy tales).
What fairy tales are you looking forward to? How are you spending this time of the year?



  


coat - Zara / scarf - Mango / cap - Mohito / sweather - Zara / jeans - H&M / shoes - Stradivarius / bag - Michael Kors

Bari

Komentáre

  1. príjemný outfit, tiež prajem skoré uzdravenie :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to sluší :)
    Mně je 18 a na pohádky nedám dopustit. Ať už je to Disney, nebo něco jiného, jsem na to ujetá a mnohdy si je pustím raději, než nějaký romantický slaďák :D

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skoré uzdravenie. Krásny čiapka a šálik.
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skoré uzdravenie prajem :) krásny outfit! A inak ja mám 20 a este stále pozerám rozprávky :D včera akurát polárny expres :D asi z toho nikdy nevyrastiem a podla mna je to super :)
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty máš vždy také úžasné outfity a fotky! ♥
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mandle? Ou, tak ať se brzy uzdravíš, ale alespoň jsi byla vynechána z vánočního úklidu, ne? ;)Mimochodem, krásné fotky, jsou opravdu úžasné a nádherná šála, v poslední době jsem hodně ujetá na šály...možná už to začíná být trošku nezdravé...měla bych se trošku uklidnit... ;) :D
    Jane z janepise.blogspot.cz || Třpytky až na prdeli

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Bari neviem ci si na tom so spomienkami na pooperacnu izbu biedne ako ja ale v pondelok sme sa tam myslim zobudzali naraz po evidentne rovnakom zakroku😁

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára