PLANS VS COINCIDENCE


Ak by som mala fotiť outfity už len na jednom mieste, bolo by to presne tu, pod dialničným mostom v Nitre. Už som tu fotila po tretí krát a stále (keď poviem stále, tak myslím STÁLE) sa mi tu tie fotky tak neskutočne páčia, že to nie je až možné! Samozrejme, že sú od najlepšieho fotografa pod slnkom, Cetyska.

Musela som si napísať príspevky dopredu, keďže prvý školský týždeň v roku 2016 mi viac zoberie ako prinesie. Zoberie mi príliš veľa času, ktorý strávim učením a dostanem za to len vysvedčenie. Dokonca to nebude ani vysvedčenie, ale iba výpis, ha!Každopádne, tri týždne doma boli čarovné. Až tak čarovné, že som prirástla ku gauču. Až tak čarovné, že som čerstvý vzduch nevdýchla už poriadne dávno. Až tak čarovné, že čáry-máry-fuk a z 23.12, je zrazu 11.1.! O tom však už bol minulý článok, ale hovorí sa, že opakovanie ja matka príroda. Teda aspoň myslím, že sa to hovorí.

Chcela som stihnúť toľko vecí za tie tri týždne, stihla som možno polovicu, ale som spokojná aj tak. Začala som na nový rok s jednou jedinou novou vecou, s ktorou sa s vami chcem podeliť v tomto článku a to je opätovné písanie diáru a plánovanie všetkého - od toho ako sa zobudím a umyjem až po to, v ktorom čase sa budem učiť, a v ktorom čase pôjdem do sprchy. Týmto plánovaním som sa stala takmer posadnutá. Začalo ma to tak baviť, moje dni sú plné a zdá sa mi, že sú plné vecami, ktoré potrebujem a chcem robiť. Je to ako taká závislosť - keď svoj denný plánik splním, cítim sa dobre a idem pokojne spať. Keď sa mi však naozaj nechce ani otvoriť knižku, tak mám nepokojný pocit, ktorý mi šepká, že už meškám. Možno to znie vtipne, ale ľutujem, že som plánovanie aktivít nezaviedla už pred tým. Dúfam, že ma to plánovanie bude baviť aj počas školy!

If I could take photos of my ootds at only one place, it would be this one. It's undera bridge in Nitra. I shot there two times last year and everytime (EVERYTIME) I like the photos we did. Of course, they were shot by the best photographer, Cetysko.

I had to write this post during weekend because I know that my first week at school in 2016 is going to fully distract me. The first week is going to take away so much time and the only thing I'm getting after is a report of my grades that no one cares about. However, three weeks of winter break were amazing. So amazing that my butt is pinned to the sofa. So amazing that I didn't inhale fresh air for so long. So amazing that I fell asleep on 23rd of December and suddenly I woke up on 11th of January! But this is the subject of my last posts, I don't want to repeat myself. 

I wanted to do many activities but somehow I only did half of them. I'm satisfied either way. I started new yer doing one thing that I did not do for so long time. I started to plan everything in my diary - from waking up and taking a shower to studying English etc. This planning has become my new addiction. I love it so much and my days are now full of activities I have and want to do. It's like a drug -  when I take my drug daily I feel fresh and happy. If I don't take my drug I feel upset and demotivated. It sounds weird but I wish I would start planning my activities sooner. I hope the new planning thing will stay with me during the school days too. 




Plány, plány, plány. Síce ma to teraz pohltilo a chcem zostať posadnutým plánovačom, nechcem plánovať samozrejme všetko do bodky. Páči sa mi občas prekvapiť samú seba a kúpiť si niečo nové. Páči sa mi, keď môžem prekvapiť dokonca niekoho iného tým, že zmením svoje plány. Mám na pláne pozrieť si nový film s DiCapriom? Fajn, skočím na vlak a prekvapím priateľa a pozriem si ho s ním. Dôležité je uvedomiť si, že hoci si musíme vedieť usporiadať svoj čas, aby sme stihli najviac, tak si musíme vedieť dať aj time out a skočiť len tak na idúci vlak vedúci nikam.

Plans everywhere. Even though I want to keep my new drug with me, I don't want to plan everything. Sometimes I like to surprise myself with new shoes. I like to surprise other people by changing my plans. What if I want to watch new Leonardo's new movie tonight? I can take a train and watch it with my boyfriend. It's important to realize that we need to plan our days wisely but also we need to give ourselves a time out and jump on a random train going nowhere.




pants - H&M / top - Bershka / fur coat - H&M / purse - Stradivarius /  shoes - Bershka / necklace - F21 / lipstick - Astor

A tak vás opúšťam a opäť sa k vám vrátim v ďalšom príspevku, ktorý si plánujem síce na štvrtok, ale už teraz mám pocit, že moje plány sa o niečo posunú. Nechajte sa teda prekvapiť príspevkom, ktorý vyjde neviem kedy a bude o niečom neplánovanom.

I had to say goodbye to you all now and I'll see you in my next post that is planned to be online on Thursday but I feel like my plan is going to change. I think I'm going to surprise you with a post that will be online I don't know when and will be about I don't know what.

Bari





Komentáre

  1. Skvelý post a fotky sú ako vždy skvelé!
    A ten huňatý kabátik je naozaj skvelý:)
    Pozývam ťa na moju giveaway, budem rada, ak sa zapojíš:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páči sa mi to a to miesto je fakt boží :)a foť tam stále :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ako prvé musím spomenúť, že fotografie v tejto lokácii vyzerajú naozaj skvostne a ten tvoj outfit tiež. Veľmi sa mi páči kabát a taktiež farba topu je nádherná ♥ Ja som tiež taký malý plánovač posadnutý každodennými bodmi, vždy si píšem nejaké zoznamy, č musím na deň splniť, inak by som asi neexistovala. Taktiež sa s priateľom chystám na Revenant, ževraj to je skvelý film, tak si ho nesmiem nechať ujsť.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som od minulého roku doslova závislá na svojom diári, čo v ňom nemám poznačené, to sa ako keby ani nedialo:D diár som si tiež niekedy písala ale vždy som na to zabúdala a niektoré dni som ani nevedela, čo tam mám napísať, tak som to vzdala. Mimochodom, nádherné fotky, mne sa s priateľom tiež veľmi dobre fotí, viem sa pri ňom skvelo uvolniť a aj z tých fotiek to potom vyžaruje.:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherný, nádherný outfit! Máš dokonalý styl :) a to místo je prostě úžasné, fotky se fakt povedly!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. You look stunning! I know it's hard to get back into everyday routine, but life is life) Wishing you easy week!

    Tanya
    www.StripesNVibes.com
    BlogLovin

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Great pictures, I love your coat so much!!
    Have a lovely day :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    OdpovedaťOdstrániť
  8. super post :) a nádherný outfit :) http://cchelsieboxforn.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásny oufot. Fotky pod mostom sú super. Ja si nikdy neplánujem veci. Všetko nechávam na náhodu.
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Fakt super miesto pre fotenie! Ale ešte elpší je ten rolák a jeho farba! ;)

    www.UntilYouHateMe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára