CURRENT BEAUTY "GO TO" PRODUCTS


Rozhodla som sa opäť zaskočiť do témy, ktorá sa tu na blogu dlhšiu dobu neobjavovala. Týmto štítkom je kategória beauty, ktorej som sa však v reálnom svete nevzdala.
Prišlo mi, že príspevky tohto typu ma nebavili písať, iba natáčať. A keďže môj youtube nie je aktívny (SPOILER ALERT: O CHVÍĽU AKTÍVNY BUDE), príspevky tohto typu úplne vymizli. Lenže pozbieralo sa mi pár produktov, ktoré by som mala vyzdvihnúť, keďže ma zaujali. Skúsim teda príspevok o niečom takomto a uvidíme, či sa mi podarí znovuzrodiť beauty príspevky.

I have decided that I'll do another post about something that hasn't been around for ages. This label was the beauty category that I never gave up in real life.
I thought that these kind of posts were too boring to write. I like to do videos about them but my youtube channel is not currently active (SPOILER  ALERT: I'll be ACTIVE soon). But yesterday I found out I have many beauty products I have to tell you about. I'll try to write a post and we'll see if the beauty label will stick around.


Väčšinou si obľúbené kúsky nechávam na koniec, aby som si recenziu poriadne vychutnala. Pri makeupe a púdri od Maybelline z kolekcie FIT ME, som bola však tak nedočkavá, že som musela začať tento príspevok nimi.
Farba makeupu mi hneď sadla, mám ten najbledší odtieň 110. Konzistencia je vyhovujúca, nie je úplne tekutý, takže mi z tváre len tak "nespadne". Jediná vec, ktorá by sa dala zlepšiť je výdrž, no záchrancom tohto je báza nižšie.
Púder je už skoro minutý. Na to, že ho mám asi dva mesiace sa minul veľmi rýchlo. Zvyčajne púder tak ľahko nespotrebujem. Čo sa mi na tomto púdri najviac páči je zmatňujúci efekt, ktorý takmer celý deň aj vydrží.

Mostly when I do a review of things I talk about my most favorite ones in the end. This time powder and makeup by Maybelline FIT ME have to be included now.
The color of makeup really fitted me. I have it in 110 shade. The consistency is satisfying, it's not too water-ish. The only negative thing is that this makeup doesn't last all day long. However, that's what primers are for.
The powder is almost empty as you can see. I have it for 2 months and I'm surprised it's almost  gone. I remember that always my powder lasted for 4-5 months. But the matte effect it gives is the bestest ever that lasts all day.


Táto báza sa ku mne dostala náhodne. Je pre veľmi mastnú pleť. Ja nemám mastnú pleť, ale zmiešanú. Ku podivu mi okamžite sadla. Myslela som si, že bude príliš vysušovať no práve naopak - lepšiu bázu na moju pleť som ešte nenašla a asi ani nenájdem. Pokiaľ sa vaša pleť občas mastí alebo máte zmiešanú pleť ako ja, určite ju vyhľadajte. Je značky Kiko.

This primer found me. It's suitable for extra oily face. My face isn't that oily but it fitted immediatelly. Surprisingly it didn't dry my face at all and I think this is the best primer in stores now. I haven't tried anything better yet. If you have a oily face (even a little), buy this one by Kiko.


Benefit THEY'RE REAL je určite moja srdcovka. Mala som ju už 2,5 krát (jedno z balení bolo malé) a určite sa k nej ešte vrátim. Lenže cena nie je taká vyhovujúca ako by som si želala a tak som si našla náhradu od Rimmelu z parfums, ktorá tiež obstojí veľa. 

Mascara THEY'RE REAL by Benefit is so far my all time go to. I had 2.5 times (one of the packagging was the small version) and I'll buy it again. But the price isn't exactly what my purse likes so I found this "copy" by Rimmel from parfums.


Bez niečoho na perách to ani nie som ja. Teraz najčastejšie používam ceruzku Satin Mauve od Essence v kombinácií s rúžom Natural Beauty tiež od Essence. Je to príjemná matná ružová farba, ktorá nekričí, no nie je ani príliš fádna. Rúž má maslovú konzistenciu, takže pery sa našťastie tak nevysúšajú.

Mojich pár obľúbencov používam už asi dva mesiace a neviem sa nabažiť. No dva mesiace sú dlhá doba a človeka (ženy) už niečo hneď začne nudiť. Tak by som od vás, krásky, chcela nejaké tipy na nové produkty či už z drogérky alebo online, veď ja sama nakupujem väčšinu kozmetiky z online stránok. Tak sa teším na vaše komentáre a vidíme sa v ďalšom príspevku! Alebo videu?
Ešte jedna vec aby som sa vyhla komentárom nižšie: tento príspevok nie je sponzorovaný, nič z toho som nedostala, všetko putovalo z peňaženky za moje peniaze.

My lips without a lipstick or liner? Never. Now my go to is lipliner Satin Mauve by Essence combinated with lipstick Natural Beauty by Essence. This combo gives natural soft pinky color to my lips and it doesn't scream for attention. The lipstick is creamy so my lips won't get dry.

My few favorites are being used for 2 months now and I can't get enough. But 2 months is a long time so I feel like I need something new or I'll get bored. So, beautiful girls, comment below your current favorite products. They can be bought in drigstores or online, I don't care at all. See you in my next post! Or in a video?

By the way, this post does not include collabs.

Bari

Komentáre

  1. Môžem sa opýtať, kde sa dá kúpiť tá báza? Ďakujem. Inak pekný článok :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rimmel riasenky mám veľmi rada, hlavne Scandaleyes. Bázu pod make-up nepoužívam, mala som Rimmel a nerobila nič, možno existujú aj funkčné bázy, ale môj make-up nanesený štetcom a zapúdrovaný vydrží aj bez bázy toľko, koľko potrebujem, čiže celý pracovný deň, takže bázu nepoužívam, ale ak sa chystám večer von tak používam fixačný spray na make-up od Elfu.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára