BOMBERKA



Krásne sviatky prajem!
Konečne sme sa dočkali. Veľká noc je pre mňa z jedných najobľúbenejších sviatkov. Prečo? Nie chlapci, kvôli tej vode, ktorá na mňa v pondelok čaká to nie je. Nie je to ani pre ten zapáchajúci parfém, ktorý zo seba budem zmývať až do budúcej Veľkej noci. Nie je to ani kvôli tým modrinám, ktoré mi zostanú.
Je to kvôli tomu, že každoročne, už tretí rok, chodíme s celou rodinou do Hrabova, pri Ružomberku, na pár dní. Oddýchneme si tak v prírode, vo wellnesse a hlavne sa vybláznime v Tatralandií. Možno inšpirujem niekoho z vás a vytiahne svoju rodinku hoci aj na jednodenný výlet. Blízko vášho mesta sa určite nachádza veľa krásnych miest, ktoré stoja za pozretie. Ja mám pár dokonca vybratých pri Nitre, no som lenivá a povedzme si úprimne, to veru nie je dobrá vlastnosť.
Teraz vypínam, idem offline aspoň na chvíľku. Budem sa vám ozývať s kopou nových prípsevkov, pretože to krásne prostredie a aj vy si to zaslúžite.

Happy Easter holiday!
Finally the time is here. The Easter holiday is one of my most favorite days of year. Why? Well, not because that boys will pour lots of water on my on Monday. Not even because they will spray perfume on my nice smelling clothes and I won't be able to wash off that horrible smell. It's not even because of the brusśes.
It's 'cause every year, for the third time in row we spend our Easter holiday in Hrabovo, near Ružomberok. We relax in the nature, in wellness and we go crazy in water park Tatralandia.  Maybe I will inspire at least one of you to take your family on a one day trip to somwherene near the place you live. I also have picked places near Nitra I want to visit but on a usual day I'm lazy to go there.
Now I'm going offline for a while, enjoy the life. I will keep you in my life posting on blog from Hrabovo because the place really needs it.









dress - LINK / bomber jacket - H&M / shoes - Bershka / bag - Michael Kors / lip pencil - Rimmel

Prajem vám, nech cez tieto prázdniny urobíte niečo, čo ste vždy chceli. Zažite niečo, čo ste ešte nezažili. Užívajte si!

I wish that all of you will do at least one thing you have always wanted to do these following days. Enjoy it!


Bari

photos by Nikon D7000


Komentáre

  1. Tá bunda je skvelá, oživí úplne jednoduché šaty, ktoré ti taktiež pristanú.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta bunda je skvělá a šaty ještě lepší! sluší ti:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wonderful styling with this outfit! That dress is incredible and looks so good on your lovely figure and amazing legs!! You look beautiful!! Great work! First time to your blog.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tento outfit je perfektní. Potřebovala bych úplně všechno co máš na sobě :) Ta bomber je skvělá!!

    Style Solution fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne fotky a outfit:) bomberka krásne oživila celý outfit:) a máš úžasnù postavu!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bomberka a aj šaty sú dokonalé ♥ Zbožňujem tvoj štýl fotiek :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úžasné fotky, ten bomber je krásný, ještě jsem takový neviděla :) A máte krásné plány na oddych, já asi zase plánuji spíš pečení, focení, koukání na filmy a prostě nic nedělání :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vypadas uzasne a ta bunda je naprosto skvela!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára