RED 70S PANTS


Neverím, že je tu konečne nový outfitový príspevok. Ten posledný bol pridaný takto pred týždňom a dôvodom mojej absencie bola choroba. Najskôr to bola bolesť hrdla, cez víkend, keď sme aj nafotili rýchlo tieto fotky, mi bolo už fajn, no včera ráno ma privítal zápal priedušiek a teplota. Bravo, moje telo a imunita sa so mnou zahrávajú!
Prepadla som týmto širokým červeným gatiam na štýl 70. rokov s vysokým pásom. Takto pred rokom by som možno krútila hlavou a hovorila, že určite si to na seba nikdy nevezmem. Ale keď som ich naša v obchode, musela som si ich vyskúšať. Tak sa mi zapáčili na mojej postave a hlavne ten pocit voľnosti v nich, že som si ich musela aj kúpiť.
Móda sa stále vracia. Kúsky ako tieto sú jedny z tých, ktoré by som nikdy nevyhodila zo šatníka. Dôvodom je práve ten neustály kolobeh a vedomie, že niečo podobné nosila moja mamina, keď bola v mojom veku, a dokonca aj moja najstaršia sestra. Ak by ony nevyhodili tie kúsky, ktoré boli vtedy v móde, dosť by som pri tom ušetrila.
Keby bolo keby, môžem len hádať, čo by bolo. Prosím držte mi palce, nech ma táto choroba čo najskôr opustí a nech sa nevráti, čo najdlhšie! :)

I can't believe new outfit post is finally here. The last one was added exactly a week aho and the reason of my absency was an illness. First a sore throat has attacked me and during weekend it seemed everything was fine and we took some photos. But yesterday inflammation of the bronchial tubes and high temperture came to me. Bravo, my body and imunity is messing with me!
I fell in love with these red pants in a style of 70s with high waist. A year ago I wouldn't probably have the guts to wear it and I'd say that I would never wear something like this. But when I found them in a store I definitely had to try them on. And I liked them that much on me that I had to even buy them.
Fashion is coming back. Pieces like these are the ones I could never throw out of my closeth because I know they will come back and be fashionable again. Pants like these wore my mom when she was in my age and also my oldest sister. If they wouldn't throw out those pants I would probably save some money.
I could only guess how it would be. Please, think about me so this illness will get away as soon as possible and it won't come back! :) 









pants - Reserved / crop top - Zara / purse - H&M / shoes - Sempre / sunglasses - Mango / ring&bracelet - Pandora 

Bari





Komentáre

  1. Pekný outfit :) Síce na "zvonové" nohavice moc nie som, pekne si to skombinovala :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Môj štýl to práve nie je ale tebe to úžasne pristane!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa osobne veľmi páčia takéto okuliare a veľmi sa mi pačia.
    Veľmi dlho som ich hľadala a už viem kde ich najdem ;)
    A držím palce :)
    www.simplykristinasblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc ti to sluší, ty kalhoty jsou krásné!
    Beauty by K. - soutěžíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tvoje články proste milujem, konečne blog, ktorý ma vážne baví! :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak sa rychlo uzdrav!:) aby boli zasa super clanky! :) a outfit je uplne skvely,velmi sa mi aj paci ake prostredie si zvolila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásný outfit:) Ta červená ti sluší!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára