SPARKLY SLIP ONS & SPARKLY MIND


Snílek. Slovo, ktoré ma dokonale vystihuje. Veľa z vás by to na mňa nepovedalo, keďže často nerozprávam o tom, čo by som chcela robiť, o tom, čo by som chcela zažiť. Som urečnená, to je svetoznáme, ale nikdy nerozprávam hlúposti. (Aspoň dúfam, že si to ľudia v mojom okolí uvedomujú.)
Snívam o mnoho veciach, nikdy ich však nikomu nepoviem. Zvyknem mať nezmyselné rozhovory o svojich snoch len so svojím priateľom, keďže občas nás svet fantázie a snov pohltí spolu. Keby bolo keby je veta, ktorú často používame a presnívame takýmto spôsobom celú noc. Nebola som otvorená snívať s niekým iným, pretože mám strach, že pokiaľ moje sny vyslovím nahlas, nestanú sa. Ale došlo mi to.
Moje sny sa nestanú nie preto, že by som ich povedala na hlas, ale pre to, že by som sa dostatočne nesnažila. Snívam, snívam, no čo z toho? Zatiaľ nič. Ale chcem, aby som si jedného dňa povedala: ,,Som rada, že som si tento sen splnila, bol to skvelý zážitok." Takýmto mojim snom je aj stanovačka vo vysokej nadmorskej výške, no zatiaľ z toho nič nebolo. Ďalším mojím snom je rozhodnúť sa konečne, čo od života chcem. A v neposlednom rade snívam o tom o čom asi každý - byť spokojná vo vlastnej koži, byť spokojná vo vlastnom tele a so sebou. Nie je ľahké byť človekom, a tiež nie je ľahké byť človekom, akým chcem byť.
Každý rok si dávam predsavzatia, ktoré nesplním. Moje sny sú ako moje predsavzatia - zatiaľ nenaplnené. A keďže v roku 2016 sa plánujem prekonať - a to nielen spánkom pod holým nebom - rozhodla som sa konečne niečo so sebou robiť. Chcem to urobiť? Urobím to. Najhoršie, čo sa môže stať? Spapá ma v noci medveď.

Dreamer. A word that describes me perfectly. Most of you wouldn't probably say I'm a big dreamer because I hardly ever talk about what I wanna do or what I wanna experience. I'm super talkative but that's well known about me. I think that I don't just talk about silly stuff. (Or at least I hope people don't think of me that way.)
I dream about lots of things but I never tell them to anyone. I use to have silly conversations with my boyfriend about my dreams and we often have the same fantasies. What if - that's the sentence we use most often. I was never opened to dream with someone because I was afraid that if I told anyone my dreams, they wouldn't come true. But it hit me.
My dreams won't happen because I tell them but because I'm not trying hard enough. I dream, I dream but my dreams coming true? Not yet. I want to proudly say some day: "I'm glad I made this dream come true, it was so much fun." One of my dreams is camping in high mountains but I haven't done it yet. Another one of my dreams is to decide what I want from my life. Another one is what all of us want - being happy in my own skin, being happy with my body and with my mind. It's not easy being human but it's not easy being human I wanna be.
Each year I prepare resolutions but I never reach them. My dreams are like my resolutions - not reached yet. But since I want to get over myself finally in 2016 I've decided to do something. Make my dreams come true. Will I do it? Yes, I will do it. What's the worse that could happen? I only could be eaten by a bear.
 









crop top - Zara / pants - H&M / slip ons - imoda.sk / purse - Mohito / sunglasses - Aliexpress / lipstick - Rimmel 170

Už naozaj nechcem len snívať. Sme v dobe, kde je všetko možné. Chceš sa ísť pozrieť na druhý koniec sveta? Žiaden problém. Kúp si letenky, ubytko a je to. Táto doba je presne otvorená na snívanie. Chýbajú nám už len dostatočne veľké bankové účty, ktoré by toto snívanie umožnili.
Niektoré sny však nepotrebujú, aby sme mali milióny na účte. Zdravie, mať niekoho pri sebe, komu môžme veriť, rodina, radosť. Veci, ktoré si nekúpiš. Hoci sa hovorí, že peniaze vládnu tejto dobe, nie je to tak celkom pravda. Neviem si  predstaviť, že by som si platila ľudí, aby ma milovali.
Sny sú naozaj krásne, no realita s našimi snami je ešte krajšia. Dajme si spolu všetci záväzok, že tento mesiac alebo toto leto, si splníme jeden sen. Môže to byť skromný sen ako ten môj - stanovačka - alebo výlet do exotickej krajiny. Výber je na vás. Aby som vás motivovala, bolo by skvelé, ak by ste mi napísali komentáre so snom, ktorý by ste si splnili cez leto a kto vie, možno v nejakom príspevku, ktorý napíšem koncom leta sa budeme v komentároch predbiehať, kto si splnil viac snov.
Nesnívajme, konajme. 

I just don't wanna dream anymore. We are in a world where everything is possible. You wanna see the other side of the world? No problem. Buy tickets, book accomodation. This world is opened for dreamers. We only need big bank accounts which would make our dreams come true.
Some dreams don't need us to have millions. Health, having someone who loves you, family, joy. Things you can't buy. I can't imagine paying people to love me.
Dreams are beautiful but the reality is even prettier with our dreams in it. Let's make a promise that we'll make one dram true this month or this summer. It can be dream like mine - camping - or you could dream and go to an exotic country.The choice is on you. But to motivate you, it would be great if we all comment below with one dream we want to make true. And who knows maybe in one post at the end of the summer we'll be counting lots of dreams which came true.
Don't just dream, make it happen.


Bari

Photos by Nikon D7000 f/1.8

Komentáre

  1. Krásné fotky, nejvíc se mi líbí kontrast červené rtěnky s topem :) Co se týče článku, tak s tebou můžu jen souhlasit. Taky jsem snílek, ale je vážně čas konat. Nemám žádné sny, které bych si chtěla splnit přes léto, jen bych ráda strávila co nejvíce času s kamarádkami a v září si doufám splním svůj největší sen (!) a odjedu do Anglie :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je nádherný outfit, hrozně ti to sluší :) moc se mi líbí ty boty :)
    One blondie life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny outfit a o tebe ani nehovorím .. Pecka! :)

    Ak by si sa chcela zapojiť do giveaway tak ťa pozývam
    http://alexxiewstyle.blogspot.sk/2016/05/vikend-za-nami-prva-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty botky jsou překrásný!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc krásný a inspirativní článek, snažím si tenhle fakt připomínat co nejvíce, ale je pravda, že někdy se taky jen zasním, říkám si co by kdyby, ale nic pro to nedělám! Tak ti držím palce, ať tě nikdo nesní! :) sluší ti to hrozně moc, jako vždy :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelý motivačný článok Bari <3 fotky sú dokonalé, veľmi sa mi páčia tie slip-ony :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára