I'M BACK


S novým mesiacom sa musíme niečoho zrieknuť - leta. Leto, ktoré nás vyše 60 dní zabávalo nám dáva zbohom na ďalších 10 mesiacov, ktoré musíme stráviť v nepohodlných laviciach, na stoličkách, ktoré držia len zázrakom pokope pozerajúc sa na ľudí, ktorých sme dva mesiace teraz nevideli, no určite by sme zvládli nepozerať sa na nich ešte ďalšie dva. Neberte ma zle, školské obdobie je určite to najkrajšie, čo v živote človeka je. Ešte nepracujeme, ešte nemusíme riešiť dospelácke veci, sme jednoducho ešte študentami.

Prichytila som sa párkrát, že sa dokonca teším. Teším sa na tie sladké prvé tri septembrové týždne, kedy bude stále teplo, ale budem môcť nosiť svoje obľúbené bomberky a kožené bundy. Už sa teším ako si nakúpim nové zošity, perá, peračník, zakladače, zvýrazňovače a podobné pomôcky, ktoré v októbri už ani nebudem nosiť, lebo ich pravdepodobne ako vždy stratím. Nové obdobie, ktoré prichádza, ma opäť upozorňuje, že som čoraz staršia a staršia. Prichádzajú povinnosti, čiže vstávanie o pól dvanástej budem musieť zrušiť. Keďže sa budem snažiť opäť venovať po menších prestávkach naplno blogu, môj voľný čas bude perfektne zaplnený. Nebudem radšej fňukať, že teraz sa možno nudím, lebo o mesiac budem fňukať kvôli opačným dôvodom.

Preto sa zatiaľ teda budem snažiť myslieť na tie príjemné stránky školského roku 2016/2017. Napríklad moje nadchádzajúce 18. narodeniny, ktoré mi tiež pripomínajú, že dospievam a starnem (teraz už asi zniem ako Bridget Johnesová). Tiež to budú tváre mojich kamarátok a kamarátov, ktoré budem každý deň na chodbách stretávať, klebetiť s nimi a rozprávať sa o všedných blbostiach, ktoré nám spoločne pomôžu zabudnúť na všetko to desivé.

Pevne verím, že to zvládneme ako každý rok! Nezabúdajte, že školský rok tiež znamená viac outfitov odo mňa, hlavne sa budem snažiť prispievať pravidelne. Čo hovoríte na tento look poskladaný zo starých vecí?


With new upcoming month we have to say godbye to our lovely summer. Summer was here for the past 60 days and now it's saying it's goodbyes for the next 10 month we will be staying in the uncomfortable seats looking at people we haven't seen for 2 month wishing we wouldn't see them for another 2 months. Don't get me wrong, I belive that going to school is the most beautiful part of a human's life. We aren't actually working so we don't have to deal with the mature stuff, we are still simply students.

I caught myself a few times being excited for the next month. I'm looking forward to the first three weeks when it's still hot outside but I will be wearing my jackets and bomber jackets. I really want to buy again new exercise books, pens, pencils, a pencil case, a ruler and other stuff that I won't own in October because I lost them every time. The new chapter coming is reminding me that I am also getting older and older. New work is coming up so I have to cancel my waking up at 12 o'clock. Also, I want to start fully blogging again as I was blogging the last year so my free time is really full. I can't cry about it because now I'm crying about being bored all the time.

That's why I'm going to think about the great things which will be happening in the school year 2016/2017. For instance, my 18th birthday which are also reminding me of me getting older and being an adult (I sound like Bridget Johnes). Also, I'm excited to see all of my friends' faces all the time in the school's halways, chit-chatting with them aboz gossips and other stupid things which will help us to forget about scary high school.

I trully believe we will get through this like every other year! Don't forget that the new school year also means that I will be uploading posts regulary. What do you think about this outfit build from old clothes?











skirt & jacket - vintage / top - Gate / shoes - local store in Croatia / bag - Michael Kors / lips - Rimmel 45

Bari



Komentáre

  1. Do školy sa teda neteším vôbec:D Ale zaujímavý outfit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Strasne sa mi paci kombinacia sukne a kabelky :) MK sa mi vzdy pacil!
    A k skole... no ja by som tu strednu este brala, kedze jedine co ma teraz trapi su nove ksichty na vysokej škole. (fuck yeah)
    drz sa!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sukňa sa mi veľmi páči :) Pristane ti to. V článku máš úplnú pravdu - takisto by som niektoré tváre vôbec nemusela vidieť ešte dva mesiace.. Ale tak dúfam, že všetko vyjde tak ako má a školský rok bude fajn :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jeej, skvelý outfit!:) Ja sa do školy aj celkom teším, aj keď máme veľa nových a ťažkých predmetov, minimálne na kamarátov sa teším:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelo napísaný článok. Outfit je jednoducho úžasný.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára