LIGHT BLUE DREAM IN PRAGUE



Po úžasnom, naozaj úžasnom, víkende v Prahe sa opäť dávam dokopy nielen ja, ale aj moja peňaženka srdce. Vždy, keď Prahu navštívim podľahnem jej kúzlu. Je to pre mňa zatiaľ jedno z najkrajších miest, ktoré som videla. Nebolo ich mnoho, no Praha pre mňa prekonala Budapešť či Viedeň. Amsterdam zatiaľ nie, no to už je iná kapitola.

Prahe budem venovať samostatný článok, keďže sme čo to aj pofotili, poväčšinou sú to fotky jedla, keďže sme zhrešili a poriadne sa napapali.

Čo sa týka počasia, ktoré je posledné dni, nie som jeho fanúšikom. Ako som už v minulom článku spomínala, prechodná doba, kedy by som ukázala všetkým (najmä vám) svoje trench coaty mi chýba. Najmä, keď som tento rok obohatila svoj šatník o nový prírastok do mojej šatníkovej rodiny, tento chutný svetlomodrý bejby trenč z vipme.com. Povedzme si úprimne, kto nemiluje baby modrú farbu? Je to rozhodne jedna z mojich najobľúbenejších farieb prechodného obdobia. Cez leto som totižto človek, ktorý miluje farby, v prechodnom období ma to ťahá skôr k tým neutrálnym a v zime idem do vínovo-červenej, olivovo-zelenej a najmä čiernej.

Práve počasie v Prahe ma zmiatlo a zmiatlo moje farebné cítenie. Jedna moja časť mala chuť naozaj sa vyblázniť s modrým kabátikom. Druhé moje ja malo chuť vyraziť all black do ulíc. A tak som to spolu do outfitu spojila. Rozhodla som sa, že vrch môjho outfitu bude svetlý, spodok zas tmavý. Nesmela som zabudnúť ani na poriadne dlhý sveter, pretože keďže je to iba trench, veľa toho nezahreje. V daždivom počasí som sa mu však naopak potešila, keďže fungoval ako taký pršiplášť. Jediné, čo mi k tomuto kabátu chýba je už iba kapucňa, keďže moje vlasy si to nepekne odniesli.

Kolektív z vipme.com odkiaľ mi bol zaobstaraný kabátik tiež prináša niečo aj pre vás, mojich verných čitateľov. Pokiaľ máte chuť si objednať nejaký kabát (prosím, dbajte o svoje zdravie a objednajte si nejaký teplejší) či už šaty alebo hocičo iné, využite kód SlBarbora315 a získate pri nákupíku nad 50 dolárov zľavu 5 dolárov. Možno sa vám budú zdať tie ceny trocha vyššie, no určite si nepomyslite, že sa to neoplatí, že vám príde domov niečo nezrovnávateľné s obrázkom. Som sama dôkazom, že veriť eshopom je lepšie ako mať predsudky. :)


After an amazing, really amazing, weekend in Prague I have to get myself together and also get my wallet and heart together. When I visit Prague I'm always charmed by it's magic. It's one of the prettiest european cities for me that I have seen. I haven't seen many cities yet but I think Prague is much prettier than Wien or Budapest. Amsterdam is still number 1 though.

I will be talking about Prague in my next post because we took so many photos mostly of the food we ate because this was just one cheat weekend.

I have to tell you about the weather I'm not fan of. As I told you in my last post, I don't like that the time of wearing trench coats had been skipped. I wanted to show you all of my pieces including this new baby blue trench coat I got from vipme.com. Well, this was the right choice for me because I'm the biggest fan of abby blue color. It's my go to during the pre-fall time. During summer I love to be colorful and be alive. During the pre-fall time and fall time I love neutral nude colors or pastels. And when the winter and snow comes, my soul needs some black, burgundy and of course olive green.


The weather in Prague made me guess about my color go tos. My mind was torn into pieces. One piece of my mind wanted to really go with the blue trench coat. The other piece of me wanted to just go all black into the streets. And so I matched these two pieces and this is how it all ended up. The upper body parts are in lighter color and my pants and shoes are black. I had to wear a thick sweather because the trench is just not enough this time of year. But I have to tell you I was glad I had it when it was raining because it felt like I ws wearing a rain poncho . Sadly this coat doesn't have a hood so my hair was destroyed. 

The people who got me this baby blue coat from vipme.com have a little present for you, my lovely readers. If you want to order a coat for winter (please don't make an example out of me and buy a coat that is thicker) or dress or anything you can use a code SlBarbora315 and you will get 5 dollars off. The condition is that your order must be over 50 dollars. The prices are a bit higher but trust me this is a high quality eshop so don't be afraid, the thing you order looks even better than the photos. The blue coat is a prove that you can trust me. :)











coat - vipme.com / bag - Michael Kors / sweather, pants - H&M / boots - Lacoste / lipstick - Rimmel

Bari

Komentáre

  1. krásna, ten kabátik je veľmi pekný - vyzeráš v ňom super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty fotky jsou strašně povedené :) mně se tahle barva moc líbí, ale stejně by u mě vyhrála ta černá, já už skoro nenosím nic jiného :D jinak Prahu mám taky moc ráda, takže se ti vůbec nedivím, že se ti tam tak líbí :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa zase až tak v Prahe nepáčilo a to som asi jediná, čo tak počúvam. Neviem prečo, no nejako ma nedostala až tak a u mňa naopak Budapešť vedie:) Inak verím, že tie šaty, ktoré si dávala na insta stories si si kúpila lebo boli neskutočne nádherné!:) A kabátik je krásny, len keď sa pozerám na to sychravé počasie, čo máš okolo seba, tak si fakt musela vymrznúť. :D

    Lily of the valley

    OdpovedaťOdstrániť
  4. You look so cute! I love the bag!
    Awesome blog! I'm following you! Follow back?***
    Kisses
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super outfitík a tá taška a kabát su krásne ! :)

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára