DENIM JACKET


Ahoj!

To sú zase tie moje sľuby. Najprv mal byť príspevok v sobotu, neskôr v pondelok a kde sme teraz? Už pomaly smerujeme ku koncu týždňa. No poznáte to. Ešte pred príspevkom urobím toto, pozriem si epizódu The Originals (konečne!) a nakoniec mi dni ujdú ako voda.
Našťastie môj ťažký týždeň končí už v stredu večer po tom, čo som sa doučila chémiu. Ľudia z gymnázií pochopia ako stratene sa cítim, keď sa mám učiť zo všetkého základy a zrazu sa učím zo všetkého detaily. Poslednú dobu mám taký zvláštny spôsob učenia. Akosi sa veľmi rozptylujem a tak mi trvá prečítať si pár strán aj niekoľko hodín. To sú tie telefóny, ktoré nám stále cengajú až dokým sa na ne opäť nepozrieme. Občas ich milujem, no počas týždňa mám chuť ich zahodiť. Dokonca aj teraz mi prichádza pár správ na messenger a ja labzujem medzi telefónom a počítačom.

K outfitu

Byť najmladšou sestrou a mať 2 staršie, ktoré majú podobný vkus ako ja, je pre mňa výhrou. Už ako malá som si obliekala ich veci a tešila sa, keď do nich dorastiem. Hoci je medzi nami rozdiel 5 a 8 rokov, nikdy som necítila, že by medzi nami bola akási generačná priepasť. Ani čo sa týka porozumeni, ani módy. Občas sa naše názory (vo všetkom) rozchádzajú, no vo väčšine sme si podobné.
Takto pred dvoma rokmi, keď som blogovala pomerne krátko, bol obsah môjho šatníka jednotvarý. Držala som sa vždy toho istého - čierne gate, tričko, top alebo košeľa a nejaké tenisky. O rok neskôr, v roku 2016 som sa otvorila farbám. A v tomto roku som sa otvorila starému oblečeniu, ktoré nám leží na povale. Veci, ktoré sme tam dali s tou vetou:,,Možno raz si to oblečiem." A čo sa nestalo, vytiahli sme veci a nosíme ich. Môj šatník teraz neobsahuje len farebné veci, ale aj nové, staré a novo-staré.
Medzi nimi je aj tento kúsok denimovej bundy, ktorá je teraz mojou najobľúbenejšou. Áno, vyzerá ako všetky ostatné. Lenže ja ich mám doma 6 a každá pre mňa na mne vyzerá úplne inak. Bohužiaľ vám nebudem vedieť povedať odkiaľ je, keďže sa nosila tak pred 10timi rokmi, no pokiaľ túžite po podobnom kúsku nie za nekresťanský peniaz, navštívte second handy

Nosíte staré veci? Navštevujete second handy alebo ste skôr typ, ktorí si radšej priplatí za nové veci každú sezónu? :)


Hey!

I broke my promises again. At first I told you that I will write new post soon, probably on Saturday. Then I changed my mind and decided to post it on Monday. And now we're in half of another week. You know how it usually goes. I always tell myself that I have to do this and that before writing a new post, watch an episode of The Originals and the days slip away.
Luckily, my hard week ends today, on Wednesday after I studied a few horrible pages of chemistry. People from schools like mine can relate because we were supposed to learn about basics but instead we are learning the details. In the last few weeks I can't study well. I get easily distracted and going through few pages can take me hours. This is the problem of technology. One day I love it another I want to smash it out of my window. Even now it's distracting me from writing new post!

About my outfit

Being the youngest one of 3 sisters who have similar taste is a big win to be honest. As a child, I used to play dress up with their clothes and was looking forward to being the same age like they. We are 5 and 8 years apart but I never really felt we had a generation gap. We were always kind of understanding and loved fashion. Our opinions sometimes didn't be the same but in most of all we are the same.
2 years ago when I was blogging probably half a year was my closet very boring. I always wore the same - black tight jeans, top or a tee with a shirt and some sportswear. Year later, in 2016 I opened myself to new colors.  And in this year, in 2017, I opened myself to some new fashion pieces. I found some old stuff we put away in the basement saying: "Perhaps one day." And perhaps one day I wore it again. My closet is now full of colorful, new, old and also new-old clothes.
One of those new-old pieces is this denim jacket which is currently my favorite. Yes, it looks like all the other jackets but I have 6 of them so each one of them looks totally different. Unfortunately, I can't say where is it from because it' more than 10 years old but if you are looking for something similar and affordable, visit second hands.

Do you wear old clothes? Do you visit second hand or are you one of those who rather spends more money on new clothes? :)






shoes, shopper bag - Adidas
pants - Stradivarius
hoodie - Zara

BARI

Komentáre

  1. Ty jsi pěkná:)
    btw.hezký outfit!

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úplně tě chápu s tím, že máš doma nevím kolik džínsek, ale každá je pro tebe jiná, taky to tak mám! A staré věci miluji, mám právě podobnou džínovou bundu, taky svetr po tátovi nebo třeba černý rolák, tygrované kulaté brýle po mámě, hodinky po dědovi... Prostě to taky miluju! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takýto strarý kúsok je koľkokrát na nezaplatenie! :) skvele si to zladila! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tobě tento styl sedí, ale mě osobně se to nelíbí a sama bych si to neoblékla.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherná bundička!!! Úplne prekráásnaa!!!

    MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Presne! Tiež pozerám veľa seriálov, včetne Originalov, a hovorím si tu toto tu hento a nejako nakoniec mi ostane blog, ktorému sa už napokon nemám chuť venovať, čo ma ale mrzí a čudujem sa, kde som stratila to zapálanie venovať sa mu.

    Čo sa týka džínových búnd, doma mám 3, no takú tú starú zdedenú, by som do štvrice prijala pokojne, také sú najlepšie, ibaže nemám po kom, pretože ako ty vraví, že si najmladšie z 3 sestier, tak ja som najstaršia :D

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Take bundy a klasicke jeansy este betne vidavam v obchodoch v USA. Ja iba tam nakupujem saty lebo preferujem tradicne oblecenie.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára